Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Markim Mercedes-Benz Dubbelcabines


Méér comfort en gemak met de Mercedes-Benz Dubbelcabines voor uw Mercedes-Benz Vito, Viano, V-klasse en Sprinter.

Markim carrosseriebouw is sinds 2004 actief op het gebied van Mercedes-Benz dubbele cabine ombouw. Door onze jarenlange ervaring durven wij ons met gerust hart dé expert op het gebied van dubbele cabine bouw te noemen.
Markim heeft inmiddels al duizenden tevreden klanten die dagelijks het gebruik en gemak van de Markim cabine ondervinden.

Het ergonomieconcept van de Markim Cabine staat garant voor extra beenruimte en een optimaal zitcomfort. Alle zitplaatsen en banken in de nieuwe Vito, Sprinter en V-klasse zijn ergonomisch van vorm en uitgerust met 3-punts rolgordels. Bij onze V-klasses kunnen bovendien de afzonderlijke achterzitplaatsen niet alleen worden uitgerust met armleuningen, maar ook met verstelbare en afklapbare rugleuningen. Hierdoor kan er een tafel gecreëerd worden.
Met deze opties kunnen u en uw bijrijders optimaal ontspannen. In een handomdraai kunt u het laadvolume met 2m3 vergroten dankzij de uitneembare zitplaatsen.

Onze deskundige monteurs hebben ruime ervaring in het monteren van de Markim Mercedes-Benz Dubbelcabines met name de ombouw van Mercedes bedrijfswagens, maar ook vele andere merken. Overtuig u zelf van de kwaliteit van onze Markim Mercedes-Benz Dubbelcabines en maak vrijblijvend een afspraak.

Koelwagens
Naast een ruim assortiment aan dubbelcabines, zijn wij ook gespecialiseerd in het ombouwen van bedrijfswagens tot hoog kwalitatieve koelwagens.