Carrier Xarios

De koelunits van de Xarios-range werken met rechtstreekse aandrijving en bieden een unieke veelzijdigheid voor bestelwagens. De units zijn ontworpen voor het vervoer van verse producten en diepvries, in single- of multitemp toepassingen, in voertuigen met laadvolumes van 8 tot 40 m3. Er zijn zowel road only als road / standby, en multitemp uitvoeringen.

Ononderbroken koude-keten
De Xarios is uitgerust met koudemiddel R404a. Diverse capaciteiten zijn mogelijk voor temperaturen tussen -20 en +30 0C. Er is een ruime keus in uitvoeringen voor meerdere temperaturen (multitemp), zodat elk product
bij de juiste temperatuur vervoerd kan worden. Diverse extra platte verdampers zijn leverbaar, daarnaast ook de verticale verdamper MXV 850.

Geoptimaliseerde operationele kosten
De Xarios biedt een eenvoudige en snelle installatie, lichtgewicht verdampers voor een optimale benutting van de laadruimte en beter bereikbare componenten voor sneller onderhoud. Zo ontstaat een balans tussen exploitatiekosten en prestaties.

Comfort voor de chauffeur
De Xarios-units zijn extra stil zodat de hinder voor de omgeving en de bestuurder minimaal is. De cabinebediening is eenvoudig in het gebruik en schakelt automatisch tussen koeling tijdens het rijden of stand-by op netstroom.

Accessoires / extra’s
• Lekbakverwarming voor diepvriestoepassingen.
• mogelijkheid tot afsluiten van onderhoudscontracten.
• Temperatuur registratiesysteem.

Technische specificaties:

* Capaciteit onderweg bij buitentemperatuur +30 0C (volgens ATP-regels)
** Niet aanbevolen voor diepvries toepassingen


VORIGE Pagina 20 van 24  VOLGENDE